Tuintips

Transformeer je tuin met deze tips!

Het is weer zomer! Lekker barbecuen in de tuin of zomaar lekker in het zonnetje zitten. Maar dat is natuurlijk extra prettig wanneer je tuin er stralend uitziet. Daarom geven wij je tips zodat jij jouw tuin binnen no-time om tovert tot je droomtuin.

Voeg extra bergruimte toe

Je wilt je tuin vol met rommel hebben staan. Het oogt niet strak en ziet er bovendien onverzorgd uit. Zet daarom indien nodig een bergruimte in je tuin. Dit kan in de vorm van een tuinhuisje maar ook bijvoorbeeld een kas volstaat vaak. Zorg ervoor dat het past bij de rest van je tuin.

Leg kunstgras

Kunstgras heeft veel voordelen. Het is haast vrij van onderhoud en ziet er altijd erg net uit. Daarnaast zien de kunstgrasmatten van vandaag er erg realistisch uit.

Bloempotten: houd je tuin netjes

Met potten en plantenbakken zorg je ervoor dat jouw tuin en op een eenvoudige en effectieve manier netjes en onderhouden uitziet. Daarnaast geef je jouw tuin een vrolijke uitstraling door gekleurde bakken te plaatsen. Dit kan je ook zelf doen, zo bespaar je weer kosten.

Huidige tuinmeubelen aan vernieuwing nodig?

Zijn de tuinmeubelen die op dit moment in je tuin staan aan vervanging toe? En heb je het budget om nieuwe spullen te kopen. Doe dit dan ook zeker. Meubels in je tuin slijten nu eenmaal sneller en met nieuwe producten zorg je er al snel voor dat je tuin als nieuw is.

Verstop je vuilnisbakken

We hebben allemaal wel zo’n vieze vuilnisbak in de tuin staan. Helaas zal je hem toch ergens moeten opbergen en plaats je hem maar in je tuin. Het oogt niet fris en gezellig en dus wil je hem het liefst uit het zicht hebben. Maar niet iedereen heeft zo’n grote tuin. Wij raden dan ook aan om je vuilnisbak te bedekken door er een of meerdere kleine schermen voor te zetten. Heel simpel maar effectief!