Nieuwe oprit bij woning

Nieuwe oprit bij woning

Ongeveer drie jaar geleden zijn wij verhuist naar een woning die wat meer achteraf ligt. Wij wouden erg graag in alle rust wonen met veel ruimte. Dit was een wens die we al heel lang hadden en omdat er een erg mooi aanbod online kwam te staan waren wij hier snel bij. Inmiddels zijn we drie jaar verder sinds we in de nieuwe woning zijn getrokken en ook is inmiddels de verbouwing volledig klaar. Toch hadden we nog een ding die op de planning stond van de verbouwing. En dit was de lange oprit richting onze nieuwe woning. Deze was extreem verouderd en ook wouden we het wat veiliger hebben zodat er geen onbevoegde mensen op ons terrein konden komen. De bestrating was van losse stenen die niet meer goed waren. Dit kon schade brengen aan onze auto’s en dat is iets wat we absoluut niet wouden. 

Nieuwe toegangspoort

Uiteindelijk heeft een bedrijf de nieuwe oprit geplaatst met een super goede bestrating voor onze auto’s. Nu zullen onze auto’s minder snel vies worden en worden ze ook niet beschadigd door deze straat. Naast dat er een nieuwe bestrating is geplaatst hebben we er ook voor gekozen om een nieuwe toegangspoort te laten plaatsen. Bertu Toegangstechniek heeft voor ons aan het begin van de oprit een erg mooie en handige automatische toegangspoort geplaatst. Hierdoor wordt het allemaal een stuk veiliger rondom onze woning en ook staat het ook nog eens erg strak bij onze woning. Bij Bertu Toegangstechniek vind je enorm veel verschillende soorten toegangspoorten waaruit je kan kiezen. Elke poort is anders en door de ruime keuze zal je altijd een goede toegangspoort vinden die perfect bij je woning past.

Zonnepanelen laten plaatsen

Omdat wij twee elektrische auto’s voor de deur hebben staan hadden we ook een laadpaal nodig voor beide. Omdat wij veel gebruik maken van deze auto’s koste het tanken ervan ook veel geld. Om hierin wat kosten te besparen hebben wij Zonnepanelen laten plaatsen door Keurig Advies. Zij hebben erg snel en vakkundig dit bij ons kunnen aanbrengen en inmiddels merken wij al enige tijd veel van de voordelen van het hebben van Zonnepanelen.